Make-up

Fond de ten Rimmel Match Perfection – review & first impression

20160802_093615

După o absență prea lungă mi-am făcut timp să mai scriu și pe blog. Vreau să vă vorbesc astăzi despre noul meu fond de ten preferat: Rimmel Match Perfection. Am avut emoții când l-am cumpărat pentru că nu eram sigură dacă îmi nimeresc nuanța (l-am cumpărat online), dar când a venit coletul m-am liniștit.

20160802_093642

Ceea ce m-a făcut să-l cumpăr a fost faptul că are FPS 20 (bine, cred că a contat și că era la promoție cu primerul – review aici), și că am vrut să mai încerc un fond de ten de la Rimmel știind cât de mult mi-a plăcut Stay Matte. Iar, în opinia mea, n-am dat greș. Este unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care l-am încercat. Ușor pe ten, foarte ușor de întins și cu acoperire medie spre mare. În combinație cu primerul acoperă foarte bine imperfecțiunile și porii măriți.

 

 

Despre rezistență e cam greu să vă spun pentru că e foarte cald și nici tenul meu nu e foarte prietenos fiind gras, dar, am observat că rezistă cel puțin 3-4 ore. Nu am observat să se „fragmenteze” (patchy) pe față, rămânând la fel de uniform ca la început. Are un miros discret, nu-l simți pe timpul purtării dar e foarte plăcut la aplicare.

 

20160802_093714

Raportul calitate preț este excelent, iar dacă îl prindeți la o ofertă similară cu cea pe care am prins-o și eu, nu o ratați. L-am comandat de pe eMag și am plătit în jur de 35 de lei pentru cele două produse.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s