Make-up

NYX Ultimate Shadow Palette – review şi swatches

Bună! Astăzi vă voi vorbi despre noua mea adiție la colecția de farduri: NYX Ultimate Shadow Palette în Brights. Am primit-o în urma participării la petrecerea de deschidere a noului magazin NYX din Bucureşti (and yes, the hype is real).

Să începem, deci. Paleta are 16 nuanțe dintre care 4 sunt sidefate şi 12 mate. Sunt foarte pigmentate mai puțin un lila, după cum se vede şi în swatch-uri. Fardurile au o textură foarte plăcută, se întind uşor şi rezistă destul de bine. Nu am observat fall-out până când am făcut swatch-uri la ultimul rând de farduri care mi s-au părut puțin mai greu de uniformizat, dar nu e ceva tragic.

Acestea sunt swatch-urile. Am făcut fiecare rând în parte (altfel nu îmi ajungea antebrațul 😁).  Până acum am încercat cel de-al doilea rând pentru că nuanțele mi se par foarte bune pentru un machiaj de toamnă.

Per total, paleta este foarte frumos construită şi fardurile sunt calitative. Aş vrea să încerc şi varianta neutră, deşi am văzut review-uri în care se spune că sunt prăfoase şi cu mult fall-out.

Vouă vă plac produsele NYX? Ar fi cazul să fac un review şi la Soft Matte Lip Cream? 

Un gând despre „NYX Ultimate Shadow Palette – review şi swatches

Lasă un comentariu