Make-up

Beauty Swap by Beautybarometer – ediția a-7-a

Salut! Dacă m-ați urmărit în ultimile zile pe social media sigur ați văzut câteva postări cu #beautyswapbybeautybarometer . Cred că a venit vremea să elaborez puțin subiectul. 

Ce este beautyswap-ul? Beautyswap-ul apare atunci când mai multe bloggerițe de beauty, la invitația Anei-Maria de la BeautyBarometer, se întâlnesc într-un loc drăguț şi comfortabil ca să stea de povestit şi glumit. Până aici, nimic spectaculos (mint, este o atmosferă incredibil de relaxată şi plăcută chiar şi fără partea a doua). Asta e partea de beauty. Partea de swap se referă la faptul că bloggerițele vin cu produse pe care le-au încercat şi, fie le-au plăcut şi vor să le împartă cu restul, fie nu le-au plăcut şi vor să le dea cuiva care vrea să le încerce.  E un prilej pentru a ne cunoaşte şi a descoperi produse noi. Ei bine, asta s-a întâmplat şi marți seara la ceainăria Infinitea.

A fost primul astfel de eveniment la care am participat şi îi sunt foarte recunoscătoare Anei pentru invitație.   Am avut ocazia să le întâlnesc în carne şi oase pe fetele pe care le urmăresc de ceva timp pe blog, youtube sau rețelele de socializare şi să mă reîntâlnesc cu Beatrice (Beauty and a Twist) după ce programul de la facultate nu ne-a permis să ne vedem de ceva timp. Au fost câteva momente în care m-am simțit ca un copil care îşi întâlneşte supereroul preferat. Evenimentul a fost marcat de negocieri, glumițe şi discuții serioase despre machiajul foarte greoi, de seară, purtat ziua, la serviciu, cursuri, sală, despre relații şi căsătorie. Nu prea s-a discutat de produse, probabil pentru că toate am vrut să facem o pauză.

Sponsor a fost Marionnaud care ne-a întâmpinat cu noul brand exclusiv Human Kind. Skincare de calitate foarte bună cu parfumuri superbe de vară (cel mai mult mi-a plăcut crema de mâini cu pepene roşu: m-a dus instant cu gândul la vară) şi un motto pe măsură: „Being natural is being kind”. Surprizele nu s-au oprit aici. La final am primit, din partea lor, câte un goodie-bag cu o măscuță de mâini, parfumuri Woods of Windsor şi Somerset, completate de produse travel-size Esteé Lauder sau Yves Saint-Laurent. Stați cu ochii pe ofertele celor de la Marionnaud pentru că se anunță un sezon plin, iar dacă aveți ocazia, nu ratați produsele Human Kind. 
După eveniment m-am întors acasa cu o bună dispoziție care a durat toată săptămâna. Țin s-o felicit pe Ana şi pe cei de la Marionnaud pentru o seară reuşită. Nici cei de la Infinitea nu s-au lăsat mai prejos: ceai, cafea, dulciuri bune la discreție şi o atmosferă boemă şi comfortabilă. Nu cred că se putea alege un loc mai bun pentru o astfel de întâlnire.

Trebuia să pun şi o poză cu mine, nu? 😂 De la dreapta la stânga: Beatrice, Ana-Maria şi eu.

Fotografiile pe care le vedeți aici sunt făcute de talentatele Irina ( The Rawscientist), Cristina (Cris+ina) şi Anita (Anitanna).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s