Make-up

Makeup Revolution Redemption Palette – Romantic Smoked -review şi swatches

În următoarea perioadă cred că o să scot articole pe bandă. S-a asigurat Ana-Maria de la Beauty Barometer că o să am de lucru pentru o perioadă destul de lungă (nu mă plâng, chiar începusem să rămân fără idei de prezentat). Şi voi începe această serie cu o paletă de la Makeup Revolution.

Voiam o paletă de la ei încă de când am văzut dupe-urile pe care le-au făcut dupa blush-urile şi iluminatoarele de la Too Faced, cele în formă de inimă. Makeup Revolution este un brand recunoscut, în principal, datorită acestor dupe-uri. Dupe-urile sunt un fel de copii ale unor produse mai scumpe, la prețuri mai mici şi pe a căror etichetă este trecut un alt nume şi o altă firmă. În esență, dupe-urile au aproape aceleaşi culori şi, uneori, acelaşi ambalaj ca produsele originale. A nu se confunda cu fake-urile, care pot fii la prețuri mult mai mici decât originalele, au exact acelaşi nume, aceeaşi etichetă, acelaşi ambalaj. Diferențele majore între cele două sunt: fake-ul pretinde să fie original pe când dupe-ul îți spune de la început că este un alt produs şi, a doua şi cea mai importantă diferență, dupe-urile respectă nişte standarde de fabricație pe când la fake-uri nu poți să ştii exact ce au în compoziție sau în ce condiții au fost fabricate. Am simțit nevoia să fac aceste precizări pentru că, frecvent, se face confuzie între cele două şi ca să îți spun că poți găsi produse similare celor scumpe la prețuri mai mici şi fără să îți pui sănătatea pielii în pericol, ca în cazul fake-urilor. Mă opresc aici cu această paranteză. Dacă vrei să citeşti mai multe despre fake-uri şi dupe-uri poți căuta pe blogul Iguanitzei (aici) care are câteva articole bine documentate pe acest subiect.

Revenind la paleta de la care am pornit. Are 12 nuanțe neutre dintre care 6 sunt mate şi 6 sidefate. Asta este un mare plus pentru mine pentru că pot să folosesc doar paleta aceasta pentru un look complet, fie că îl vreau mat, fie că vreau să adaug puțin sclipici. Poți vedea mai jos swatch-urile*.

*Sunt făcute direct pe piele, fără primer, fără să ud fardurile şi fără pensule.

Nu sunt foarte prăfoase şi nici nu am văzut fall-out. Singurul lucru care m-a dezamăgit puțin este că nuanțele mate nu sunt foarte pigmentate şi, după cum poți vedea în swatch, nu sunt foarte uniforme. Adică au zone în care culoarea e mai intesă şi zone în care e mai ştearsă. Partea bună este că se estompează destul de bine cu pensula pe pleoapă.
Nuanțele sidefate, în schimb, sunt mult mai pigmentate şi mult mai uniforme ca intensitate. Swatch-urile sunt făcute dintr-o singură mişcare, față de cele ale fardurilor mate unde am insistat mai mult. 

Am folosit fardurile destul de mult în ultima vreme tocmai ca să îmi fac o idee mai bună despre cum rezistă pe pleoapă şi despre cum se blenduiesc. Le-am purtat fără primer şi, spre surprinderea mea, rezistă destul de bine, în jur de 6 ore, chiar şi cele mate. 

În concluzie, îmi place paleta, fardurile rezistă bine, se aşază uşor pe pleoapă şi nuanțele sunt alese în aşa fel încât să nu îți trebuiască o altă paletă pentru a creea un look. Toate astea, plus prețul accesibil, mă fac să spun că voi deveni clientă fidelă brandului.

Nu vreau să închei articolul înainte de a-ți ura sărbători fericite şi liniştite alături de cei dragi! 

Reclame

Un gând despre „Makeup Revolution Redemption Palette – Romantic Smoked -review şi swatches

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s