Make-up

Gerovital Happiness – review

Bună! V-am mai povestit că una dintre marile mele iubiri este crema de față şi că sunt în căutarea uneia care să se potrivească nevoilor tenului meu. Ei bine, cred că am găsit-o: Gerovital Happiness.


Ca să fiu sinceră, până acum nu am încercat branduri româneşti în materie de skincare şi mare greşeală am făcut. Mi-am dat seama de asta abia după ce am încercat pentru prima oară crema de la Gerovital. La început am fost sceptică „pfff.. matifiere si hidratare, huh?”. Credeam că sunt două noțiuni care se exclud una pe cealaltă. Se pare că nu.

Mult timp m-a bătut gândul să îmi caut o cremă-gel, adică să nu fie pe bază de ulei, pentru că tenul meu este mixt cu tendințe acneice şi am observat că îmi apar mai multe coşuri când folosesc o cremă normală. După lungi căutări, timp în care nu am reuşit să găsesc nimic în acest sens la un preț rezonabil, m-am decis să-i dau o şansă Gerovitalului.

Pentru început, îmi place foarte mult ambalajul şi faptul că îți dozezi crema prin intermediul unei pompițe. Nu-mi place senzația pe care mi-o lasă crema sub unghii atunci când le am mai lungi, deci pompița este un mare plus pentru mine. Are o textură foarte plăcută şi uşoară şi, mai ales, nu lasă senzația de ten gras. Deloc.

Parfumul este foarte discret si plăcut de afine. Iar senzația de hidratare durează aproape întreaga zi, asta în contextul în care suntem la sfârşit de toamnă cu temperaturi scăzute şi vânt rece. Bine.. probabil simt asta şi din cauza tenului meu mai gras. E cam subiectiv aici şi cred că mai bine vă las pe voi să o încercați şi să-mi spuneți daca mi se pare doar mie sau nu :).

Cât despre matifiere, îşi face treaba foarte bine. Până seara, târziu, nu am probleme cu strălucirea (mai puțin în zonele pe care le-am iluminat pentru că am vrut). Şi, pe lângă asta se absoarbe extrem de rapid în piele. Acest lucru mi-a redus şi timpul petrecut machindu-mă fiindcă nu mai trebuie să aştept foarte mult crema să între în piele pentru a începe să aplic primerul sau fondul de ten.

Per total, îmi place, se potriveşte perfect nevoilor tenului meu pe timp de zi şi raportul calitate-preț este foarte bun. Dacă aveți tenul asemănător cu al meu va recomand crema cu dragă inimă.

Ați mai încercat produse Gerovital sau Farmec? Ce v-a plăcut cel mai mult?

6 gânduri despre „Gerovital Happiness – review

  1. Buna Cristina. Dupa ce am citit review-ul tau la aceasta am cumparat-o si eu, impreuna cu gelul din aceeasi gama.Merci de recomandare! Am facut si eu review la ele. Iti recomand sa incerci si gelul. Sigur o sa-ti placa 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu